Dator


Hårdvara

Är din MAC eller PC långsam, låter- eller beter sig konstigt hjälper vi till med felsökning till ett fast pris. Behövs delar till reparation kontaktar vi dig för att bestämma hur vi går vidare.

Uppgradering

Beroende på ålder och nuvarande konfigurering, uppgraderar vi datorn och förbättrar prestandan. Snabbare hårddisk, minne, grafikkort och övriga komponenter gör din dator snabbare och trevligare!

Reparation

Om hårdvaran krånglar erbjuder vi support på plats med vår utrustning till hjälp. Beroende på problemets omfattning kan reparation även ske i vår specialanpassade verkstad. Ibland är reparation dyrare än att köpa nytt med bättre prestanda, så vi hjälper dig gärna att ta rätt beslut.

Konfigurering

Vi konfigurerar gärna din mjukvara ordentligt så att din IT-miljö fungerar optimalt.

Operativsystem

Om din PC eller MAC är så långsam att inget hjälper, kan en formatering och nyinstallation eller uppgradering av operativsystemet vara ett bra alternativ. Vi fixar det gärna till ett fast pris.


Antivirus

Så fort man är uppkopplad till internet, finns risk för hot utifrån. Vi erbjuder trygghet i form av installation, skötsel och hantering av antivirusprogram. Om olyckan mot all förmodan är framme, erbjuder vi hjälp med att åtgärda och eliminera de angrepp som IT-miljön har utsatts för.

Office 365 & G Suite

Vi är certifierade av Microsoft att erbjuda installation, konfigurering och hantering alla typer av kontorsprogram i Office 365 & G Suite. Detta omfattar såväl fast som mobil hårdvara.

Molntjänster

Sluta krångla med USB-minnen, utskrivna dokument och CD-ROM-skivor. Vi hjälper dig att komma igång med molnlagring, så att alla dina bilder och dokument finns åtkomliga samtidigt på din dator, padda och telefon.

Rådgivning

Funderar du på att uppdatera hårdvara eller mjukvara? Med en teknisk konsultation optimerar vi alternativen för just dina behov.

Nätverk


Hårdvara & kabeldragning

Behöver kontorets nätverk byggas ut? Om trådlösa lösningar inte är tillförlitliga, kan nätverkets kabelsystem byggas ut. SETITUP har specialutrustning för att installera nya switchar och expandera nätverket till flera rum, datorer eller skrivare. 

Router & switch

Behöver företagets eller hemmets router eller switch bytas ut, konfigureras eller modifieras? Vi på SETITUP är certifierade av CISCO och har en gedigen erfarenhet av nätverksutrustning från marknadens samtliga märken.

WiFi

Har du problem med trådlöst nätverk? För att uppnå maximal styrka och hastighet är nätverkets uppbyggnad viktig. Detta är en av våra specialiteter!


Mjukvara & Brandvägg

Vid höga krav på säkerhet kan en brandvägg behövas för att utöka skyddet mot främmande hot. Beroende på dina säkerhetskrav, erbjuder vi olika typer av hård- och mjukvarubaserade brandväggar med gedigen säkerhet.

Konfiguration

I vissa fall kan mjukvaran i en router, switch eller hub behöva uppgraderas, nollställas eller på annat sätt modifieras. I och med vår gedigna erfarenhet av nätverk kan SETITUP till ett fast pris erbjuda en mjukvarubaserad konfiguration av nätverksbaserad hårdvara.